labrador GRIZLY

GRIZLY

Wiek: Około 2,5 roku

Abi

Abi – mix labradora i goldena, musiała znaleźć nowy dom. Decyzja właścicieli była niezwykle trudna, ale wybrali dobro psa. I tak oto przeurocza sunia trafiła ze swoim ogłoszeniem do Fundacji.

Ze zdjęć spoglądał labrador drobnej budowy, który – zgodnie z informacjami o psie – miał okazać się idealny. Wychowany, niesprawiający problemów, karny… Potrzebował tylko dobrego domu, który nie zaniedba jego wychowania i będzie chciał dalej pracować i cieszyć się młodością Abi.

Taki znalazł się niedaleko Poznania – Abi została zaadoptowana przez panią Lucynę i jej rodzinę.
A oni nie mogą przestać zachwycać się swoim nowym domownikiem:

„Abi to ufna i wesoła sunia jak tylko wyskoczyła z auta które ją dostarczyło, zaczęła merdać ogonkiem. Jest dużo ładniejsza niż widać na zdjęciach. Ma piękną lśniącą sierść, śliczne, mądre, brązowe oczęta. Abi to filigranowa sunia, bardzo labkowa, o tacie goldenie przypomina odrobinkę dłuższa sierść w niektórych miejscach.”

Długo nie trzeba było czekać, aby Abi potwierdziła, że jest dobrze poprowadzonym psem:

„Abi nie skacze, nie jest namolna. Przed położeniem miski grzecznie usiadła. Normalnie mamy anioła!”

… a jedyne wątpliwości, jakie mieli nowi właściciele, to... zaczęli się martwić, „żeby aniołka nie zepsuć” ;)
Życzymy Abi i jej nowym właścicielom wszystkiego dobrego!